Kraľovany 18. decembra 2021 – V piatok 17. decembra 2021 v čase okolo 15.30 hod. došlo na ceste prvej triedy v k.ú. obce Kraľovany okres Dolný Kubín k dopravnej nehode.

Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 47 ročný vodič viedol dodávkové motorové vozidlo Opel po ceste prvej triedy v smere od obce Šútovo (okres Martin) na Ružomberok. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin v pravotočivej zákrute prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k stretu s dodávkovým motorovým vozidlom Volkswagen, ktoré viedol 53 ročný vodič. Po dopravnej nehode bolo 8 osôb prevezených na ošetrenie do nemocnice. U obidvoch vodičov bol nariadený odber krvi na prípadné zistenie prítomnosti alkoholu,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Žiline Gabriela Kremeňová.

Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne nutný čas úplne uzavretá.

Fotografie k dopravnej nehode nájdete na našom Facebooku www.facebook.com/KRPZZA

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy.

Ján Randis

Od admin

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *