Obidvaja nezvestní muži boli nájdení na Liptovskej Mare. Potápači ich vytiahli von. Informovala o tom 25. jäna 2023 tesne pred 19. 00 h hovorkyňa Krajského riaditeľatva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremenová.

Aj v priebehu nedele 25. júna 2023 prebiehala na Liptovskej Mare pátracia akcia po dvoch nezvestných mužoch vo veku 28 a 53 rokov. Na mieste pátrali policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši, potápači z pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, kolegovia z poriečneho oddelenia Prezídia Policajného zboru aj so služobným psom (na mŕtvolné pachy) a členovia špeciálnej záchrannej služby RESCUE Slovakia z Dunajskej Stredy.

Počas pátracej akcie sa dnes záchranárom podarilo vo vode lokalizovať telo mladšieho z nezvestných mužov a potápači ho vytiahli z vody von. Na miesto bol privolaný obhliadajúci lekár a poverený príslušník Policajného zboru vykonáva prvotné procesné úkony.

Po nezvestných mužoch od začiatku pátracej akcie ( sobota17. júna) pátrali aj príslušníci hasičského a záchranného zboru a dobrovoľníci.

Ďakujeme za pomoc.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=571694711800123&set=a.489073070062288

Aktuálne informácie zo Žilinského kraja nájdete na Facebooku „Polícia SR – Žilinský kraj“, alebo priamo na adrese www.facebook.com/KRPZZA

Od admin

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *