Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci odvolalo pátranie po nezvesnom

 KOPÁSEK Pavol, 53 ročný, bytom Krásno nad Kysucou, okr. Čadca Menovaný je nezvestný od dňa 14.11.2023, kedy odišiel z miesta svojho trvalého bydliska peši alebo na bicykli, na neznáme miesto. Doposiaľ o sebe nepodal žiadnu správu a  jeho pobyt a pohyb je neznámy. Popis osoby: vysoký 180 cm, stredne štíhlej postavy, krátke tmavé vlasy – po stranách šediny  Popis oblečenia: na sebe mal oblečenú zelenú flisovú bundu na zips, tmavozelené rifľové nohavice, čierne turistické nízke topánky.  Zvláštne znamenia: jazva na spodnej časti chrbta  Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného.  Do súčasnej doby sa ho však nepodarilo vypátrať.    Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ.   
    

Aktuálne informácie zo Žilinského kraja nájdete na Facebooku „Polícia SR – Žilinský kraj“, alebo priamo na adrese www.facebook.com/KRPZZA.

Aktuálne informácie Policajného zboru môžete nájsť aj na oficiálnej stránke na Facebooku www.facebook.com/policiaslovakia.

kpt. Mgr. Zuzana Šefčíková
hovorkyňa

Od admin

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *