Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlasuje pátranie po nezvestnom mladom mužovi:

Martin BELÁK, 23-ročný, trvale bytom Kysucké Nové Mesto.Popis osoby: vysoký 185  cm, štíhla postava, vlasy ostrihané na krátko.Popis oblečenia:  nezistenéZvláštne znamenia: nezistené 
Mladý muž je nezvestný  od dňa 16. novembra 2023, kedy bol naposledy videný rodinnými príslušníkmi na železničnej stanici v meste Žilina,  od tejto doby nepodal o sebe  žiadne informácie a miesto jeho pobytu a pohybu nie je známe.  Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného mladého muža. Do súčasnej doby sa však nezvestného nepodarilo vypátrať. 
  

Akékoľvek informácie k nezvestnému mladému mužovi  je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ.

Aktuálne informácie zo Žilinského kraja nájdete na Facebooku „Polícia SR – Žilinský kraj“, alebo priamo na adrese www.facebook.com/KRPZZA.

Aktuálne informácie Policajného zboru môžete nájsť aj na oficiálnej stránke na Facebooku www.facebook.com/policiaslovakia.

mjr. Mgr. Gabriela Kremeňová
hovorkyňa

Od admin

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *